2018: wat een jaar!

We weten bijna niet waar we moeten beginnen. 2018 is een erg succesvol jaar voor EigenPlectrum geweest. Onze webshops in Engeland, Duitsland en Frankrijk zijn ware steunpilaren geworden voor ons, met in totaal meer dan 4000 bestellingen!

In januari hebben we een verbouwing ondergaan en is ons kantoor drie keer zo groot geworden. De ruimte die we aan de voorkant hadden hebben we nu omgebouwd tot gitaar accessoires winkel. We verkopen o.a. snaren, gitaarriemen, capo’s en natuurlijk ontzettend veel plectrums. Geen één merk is ons niet bekend. Zo hebben we ChickenPicks, Dunlop, D’Addario, Wedgie, Herdim en nog veel meer.

Ook even een kleine blik in de toekomst werpen. We staan natuurlijk niet stil qua ontwikkelingen. We hebben deze maand de site geoptimaliseerd en is vele malen sneller geworden. Deze werkzaamheden kunnen heel de maand januari duren. Tevens zijn we al voorzichtig bezig met een nieuwe website voor het jaar 2020. We gaan weer nieuwe producten op de markt brengen en de ‘oude’ wederom verbeteren. Onze prints zijn nog steeds het beste wat er verkrijgbaar is! Daar zijn we erg trots op! Ook op het feit dat de pakketten de hele wereld overgaan. Dit gaan we dit jaar ook flink uitbreiden zodat niemand meer om ons heen kan!

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.