Band Stickers

Band Stickers

Band StickersBand stickers bestellen is vanaf september mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen eigen band merchandise voor je elektrische gitaar maar ook voor de drummer, bassist en zanger!

Altijd al gedroomd om te spelen met je eigen band stickers? Of om band stickers te verkopen tijdens 1 van je gigs? Bestel dan nu je eigen band stickers online via onze website. Het ontwerpen kan je helemaal zelf. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om uw eigen band stickers te ontwerpen en door ons te laten bedrukken.

We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je band stickers! Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk! We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen eigen band stickers mogelijk te maken.

We bieden momenteel verschillende diktes aan voor de custom plectrums. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten.

Band stickers zijn ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Meer producten

Vanaf € 7,95
Vanaf € 19,95
Vanaf € 12,00