Bassdrumvel bedrukken

Je eigen afbeelding op je basdrum

Bassdrumvel bedrukkenBassdrumvel bedrukken is vanaf nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen plectrums voor je elektrische gitaar maar ook een Bassdrumvel bedrukken. Altijd al gedroomd om te spelen met je eigen bassdrumvel? Bassdrumvel bedrukken is nu mogelijk!

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om uw eigen bassdrumvel te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je bassdrumvel wilt bedrukken.

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen bassdrumvel bedrukken mogelijk te maken.

Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten.

Een bassdrumvel bedrukken is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Onze Producten