Binnenkort beschikbaar

We zijn lekker druk met het aanmaken van nieuwe producten op EigenPlectrum.nl. Zo hebben we sinds kort band stickers online staan. Wat is er leuker dan ergens je eigen sticker op te plakken bij een optreden?

Band StickersBekijk hier
De kers op de taart voor je band merchandising, de eye-catcher op je gitaar of als giveaway om overal en altijd op te plakken. Het bedrukken van stickers op maat met uw logo is heel eenvoudig. In onze gratis online ontwerptool ontwerp je binnen enkele minuten je stickers.

Met ronde, vierkante en rechthoekige stickers om uit te kiezen, is er een maat die bij je ontwerp past. Wij bedrukken stickers en leveren binnen vijf werkdagen.

Band ShirtsBekijk hier
Ontwerp nu je eigen t-shirt met je band logo of foto. Upload eenvoudig je eigen afbeeldingen met onze gratis online designer en bestel je eigen t-shirts in verschillende maten.

Het is niet nodig om direct 25 shirts af te nemen. Gewoon 1 shirt is al voldoende bij EigenPlectrum.nl.

Bij het ontwerpen ziet u precies binnen welke lijnen u moet blijven om het ontwerp zo goed mogelijk te laten bedrukken door ons. Het bedrukken gebeurd met de laatste technieken van DTF, je opdruk is daarmee gegarandeerd van een HD bedrukking.

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.