Cadeau voor gitarist

Op zoek naar een leuk cadeau

Cadeau voor gitaristenCadeau voor gitaristen zijn natuurlijk gitaar plectrums met je eigen tekst. Unieke persoonlijke plectrums bestellen is nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen unieke capo’s voor je elektrische gitaar maar we hebben ook eigen bedrukte plectrums. Altijd al gedroomd van een origineel cadeau voor gitaristen ? Bestel dan nu je eigen capo met je eigen gravering op deze website.

Bij EigenPlectrum / DutchPicks kun je je eigen gitaar plectrums ontwerpen en personaliseren. Of het nu gaat om het uploaden van een afbeelding, het toevoegen van tekst of het kiezen van de kleur en het materiaal van de pick, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan een cadeau en het extra speciaal te maken. Gitaar accessoires zijn super leuk om cadeau te doen maar zeker om als cadeau te ontvangen.

Gepersonaliseerde gitaar plectrums zijn ook zeer betaalbaar. Het is een relatief goedkoop cadeau, maar het laat wel zien dat je veel zorg hebt besteed aan het vinden van het juiste cadeau voor de ontvanger. Het is ook een cadeau waarvan de ontvanger lang plezier zal hebben, omdat ze het kunnen gebruiken tijdens het spelen van hun gitaar.

Daarnaast is het ook een geweldig cadeau-idee voor muziekliefhebbers die niet per se gitaar spelen. Gepersonaliseerde gitaar plectrums kunnen ook worden gebruikt als decoratieve items, bijvoorbeeld om op te hangen aan de muur of om als sleutelhanger te gebruiken.

Al met al zijn gepersonaliseerde gitaar plectrums een geweldig cadeau-idee voor elke muziekliefhebber. Het is uniek, betaalbaar en het laat zien dat je veel aandacht hebt besteed aan het vinden van het juiste cadeau. Of je het nu geeft voor een verjaardag, een jubileum of gewoon als verrassing, het zal zeker worden gewaardeerd door de ontvanger.

Cadeau voor gitarist

Vanaf € 7,95
Vanaf € 19,95
Vanaf € 12,00
Vanaf € 9,95
Vanaf € 12,00