Fokke en Sukke plectrums

Speciale plectrums van Fokke en Sukke

Fokke en Sukke - Plectrum Pack 1Fokke en Sukke Plectrums bestellen is vanaf nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen plectrums voor je elektrische gitaar maar ook Fokke en Sukke plectrums. Altijd al gedroomd om te spelen met je eigen custom made plectrums? Bestel dan nu je eigen plectrums met je eigen bedrukking.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om uw eigen plectrum te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je eigen custom made plectrums. Fokke en Sukke plectrums!

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen custom made plectrums mogelijk te maken. Wil je een enkele bedrukking of een dubbelzijdige dan ben je bij eigen plectrum altijd aan het juiste adres. Fokke en Sukke plectrums!

We bieden momenteel een verschillende diktes voor de custom made plectrums. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten.

Een Fokke en Sukke plectrum is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Andere Packs