Gegraveerde Capo

Capo gegraveerd met eigen tekst

Gegraveerde Capo - Met je eigen tekstGegraveerde capo met je eigen tekst. Unieke persoonlijke capo bestellen is nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen unieke capo’s voor je elektrische gitaar maar we hebben ook eigen bedrukte plectrums. Altijd al gedroomd van je eigen gegraveerde capo? Bestel dan nu je eigen capo met je eigen gravering op deze website.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om je eigen gitaarband te ontwerpen en door ons te laten bedrukken.
We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je gitaarband bedrukt wilt hebben. Gegraveerde capo’s bestellen doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

We bieden momenteel twee verschillende kleuren aan voor de capo’s. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten. Capo’s graveren doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Een unieke capo is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Onze Capo’s

Houten Maple Look

Houten Ebony Look