Gitaarband bedrukken

Gitaarband bedrukken

Gitaarband ontwerpen. Unieke persoonlijke gitaarbanden bestellen is vanaf nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen un/ieke gitaarbanden voor je elektrische gitaar maar we hebben ook eigen bedrukte plectrums. Altijd al gedroomd van je eigen gitaarband met opdruk? Bestel dan nu je eigen gitaarband met je eigen bedrukking op deze website.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om je eigen gitaarband te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je gitaarband bedrukt wilt hebben. Gitaarband bedrukken doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen gitaarbanden mogelijk te maken.

We bieden momenteel verschillende kleuren aan voor de gitaarbanden. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten. Gitaarband bedrukken doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Een unieke gitaarband is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt. Gitaarband bedrukken doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Onze gitaarbanden