Nieuwe Collectie bij Eigen Plectrum®!

Bij Eigen Plectrum® zijn we altijd op zoek naar manieren om ons assortiment te verbeteren en onze klanten de beste producten aan te bieden. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook de hoogwaardige plectrums van de gerenommeerde merken Ernie Ball en Dunlop in ons assortiment hebben opgenomen!

Waarom Ernie Ball en Dunlop?

Ernie Ball en Dunlop zijn namen die synoniem staan voor kwaliteit en innovatie in de wereld van muziekinstrumenten en accessoires. Deze merken worden wereldwijd erkend en geliefd door zowel professionele muzikanten als hobbyisten. Het toevoegen van hun plectrums aan ons assortiment stelt ons in staat om nog meer variëteit en topkwaliteit te bieden aan onze klanten.

Ernie Ball Plectrums - Nu verkrijgbaar - Enkelzijdig bedrukt

Ernie Ball Plectrums: Precision en Performance

Ernie Ball staat bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid. De plectrums van Ernie Ball zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en een consistente speelervaring. Of je nu op zoek bent naar de klassieke dunne plectrums voor snellere speelstijlen of de dikkere varianten voor een krachtiger geluid, Ernie Ball heeft voor elk type gitarist iets te bieden.

Dunlop Plectrums: Innovatie en Variatie

Dunlop is een pionier in de muziekindustrie, voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe materialen en ontwerpen om het speelgemak te verbeteren. Hun plectrums zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, diktes en materialen, waardoor elke muzikant zijn ideale match kan vinden. Van de iconische Tortex-serie tot de veelzijdige Nylon plectrums, Dunlop biedt ongeëvenaarde opties voor elke speelstijl.

Wat Betekent Dit Voor Onze Klanten?

Met de toevoeging van Ernie Ball en Dunlop plectrums kunnen onze klanten nu genieten van een nog breder scala aan keuzemogelijkheden. Of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar betrouwbare plectrums voor optredens, of een beginner die experimenteert met verschillende stijlen, je zult zeker de perfecte plectrum vinden die aan je behoeften voldoet.

Hoe Te Bestellen?

Het bestellen van de nieuwe Ernie Ball en Dunlop plectrums is eenvoudig. Bezoek onze website en ga naar de plectrum-sectie om de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment te bekijken. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kun je ook je eigen plectrum ontwerpen en personaliseren met jouw favoriete afbeeldingen en teksten.

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.