over ons

Uit de liefde voor muziek

EigenPlectrum.nl® is sinds december 2007 een begrip in de gitaarwereld.

We willen gitaristen de kans geven om hun eigen plectrums te maken. We zijn hiermee de enige in de Benelux waar dit momenteel mogelijk is. In 2013 zijn we begonnen in landen als: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Het doel van Eigen Plectrum® is het maken van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit van plectrum. EigenPlectrum.nl® is een site die de grootste wil zijn en ook wil blijven. Daarom vinden we de feedback van onze klanten belangrijk en innoveren we met het laatste materiaal en nieuwste producten.

We gebruiken tevens het fijnste materiaal en onze eigen gemaakte plectrums zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is aan eigen werk. In 2014 hebben we meerdere contacten gelegd over de gehele wereld om meer producten te verkopen. Tevens hebben we eind 2014 veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en plectrums. Eind 2014 hebben we Eigen Plectrum® laten registreren als merknaam.

Begin 2015 zijn we gestart met het verkopen van glow in the dark plectrums. Tevens zijn we in onderhandeling gegaan met diverse bekende bands en artiesten zowel nationaal als wereldwijd om eigen plectrums te gaan verzorgen.

Zo heeft EigenPlectrum® in April 2015 plectrums gemaakt voor de wereldband ACDC voor hun wereldtour Rock or Bust en zijn we plectrums gaan leveren aan Kensington. In Oktober 2015 hebben we een nieuw materiaal aangeschaft zodat we nog betere plectrums kunnen leveren. Tevens hebben we de bereikbaarheid verbetert door support te gaan leveren via WhatsApp.

Eind 2015 hebben we een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Van Jazz plectrums tot Vintage plectrums. Zo hebben we nu een completer aanbod en voor ieder wat wils.

In 2016 hebben we de plectrums mogen maken voor o.a. Ben Thomas, de gitarist van Adele van het eerste uur en hebben we diverse licenties afgesloten met bekende artiesten.

In Augustus 2016 hebben we de stap gezet en hebben we ons eigen kantoor. Dit is tevens een afhaalpunt mocht u de plectrums snel nodig hebben. U kunt hier met PIN betalen.

Omdat we toch vaak de vraag hebben ontvangen of we ook drumstokken konden graveren hebben we in september 2017 een graveermachine aangeschaft en kunnen we drumstokken en ook onze houten plectrums in optimale kwaliteit graveren. Tevens hebben we een nieuw soort drumstokken geïntroduceerd, namelijk grip drumstokken met verschillende patronen.

In 10

landen actief met een eigen shop.

2007

Ruim 16 jaar actief

+1.000.000

plectrums per jaar

4.7/5

Customer rating

Michael Kenis - Directeur EigenPlectrum

CEO

Michael Kenis

Jasmijn Kenis - Directeur EigenPlectrum

CEO

Jasmijn Kenis

Robin van Dongen - EigenPlectrum

Social Media / Marketing

Robin van Dongen

Jouw passie is onze passie!

Ontdek de wereld van Eigenplectrum.nl

Referenties Blog Contact