Plectrums Belgie

Plectrums BelgiePlectrums Belgie – Eigen Plectrum. Niet alleen plectrums voor je elektrische gitaar maar ook gitaar Plectrums bedrukken. Altijd al gedroomd om te spelen met je eigen gitaar plectrums bedrukken? Bestel dan nu je eigen gitaar plectrums.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om uw eigen plectrum te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je gitaar plectrums.

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen gitaar plectrums mogelijk te maken. Wil je een enkele bedrukking of een dubbelzijdige dan ben je bij eigen plectrum altijd aan het juiste adres.

We bieden momenteel een verschillende diktes voor de gitaar plectrums. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten, plectrums Belgie.

Een gitaar plectrum is een plectrum bedrijf. Leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Onze Producten