Plectrums voor muziekschool

Plectrums voor muziekschool of muziekscholen, bestellen is vanaf nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet alleen unieke plectrums voor je elektrische gitaar maar unieke plectrums. Altijd al gedroomd om te spelen met je eigen bruiloftscadeau, eigen gitaar plectrums? Bestel dan nu je eigen plectrums voor muziekschool met je eigen bedrukking.

plectrums voor muziekschool

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om uw eigen plectrum te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je bruiloftscadeau plectrums wilt bedrukken. Plectrums voor muziekschool!

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen gepersonaliseerde drumstokken mogelijk te maken. Wil je een enkele bedrukking of een dubbelzijdige dan ben je bij eigen plectrum altijd aan het juiste adres. Plectrums voor muziekschool, gitaar plectrums kopen.

We bieden momenteel een verschillende diktes voor de plectrums. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten.

Een unieke plectrum is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt.

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.