Betalingsvoorwaarden

Algemeen

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. MisterCash / Belfius Direct Net
Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash of Belfius Direct Net. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

3. SofortBanking
Online shoppen bij EigenPlectrum is ook mogelijk voor Europese klanten.Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

4. PayPal
Indien u kiest voor een betaling met PayPal, dient u tijdens het bestelproces deze optie te selecteren. U dient zich van te voren wel te hebben ingeschreven bij PayPal. U kunt o.a. uw bankrekening of creditcard koppelen aan uw PayPal account zodat u nog sneller kunt afrekenen.

5. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Deze gegevens vind u tijdens de bestelprocedure en bij uw factuur die u ontvangt zodra u een bestelling bij ons plaatst.

6. Rembours
Kiest u voor rembours dan betaald u aan de postbezorger het volledige bedrag. Kosten hiervan bedragen € 19,95. Deze verzending wordt door PostNL bij u aangeboden. Alleen beschikbaar in Nederland.

7. Creditcard
EigenPlectrum ondersteund Visa, MasterCard en American Express als creditcards. Hier komen geen extra kosten voor in rekening.

8. AfterPay
AfterPay voert voor www.eigenplectrum.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Afterpay via de Afterpay App kunt inzien en betalen. Met de Afterpay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn Afterpay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Afterpay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer en een betaaloverzicht voor je klaar staat. U kunt bij www.eigenplectrum.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

9. Betalen bij afhalen
U kunt uw plectrums ook bij ons afhalen op ons kantoor. Betalen kunt u vervolgens mij creditcard of pinpas. Binnenkort voegen we daar ook Apple Pay aan toe als zodra dit beschikbaar komt in Nederland.