Meer info

Verzending & Retouren

Leveringen

Onze leveringen in Nederland worden standaard door PostNL via brievenbus pakketĀ bij jeĀ aangeboden met een track and trace code. Tevens kunt u een andere aanbieder selecteren via ons bestelformulier.

Wij streven ernaar om jeĀ producten binnen 2 werkdagen na ontvangst van jeĀ betaling te versturen.

Verzendkosten

U kuntĀ er voor kiezen om het pakket aangetekend te laten verzenden voor ā‚¬ 10,41. Je dient dan te tekenen voor ontvangst. Tevens is het mogelijk omĀ d.m.v. een track and trace code te bekijken waar jeĀ pakket zich bevindt en tevens is het product verzekerd.Ā 

Wij leveren onze producten wereldwijd. Staat jeĀ land niet in de lijst met verzendlanden, neem danĀ contactĀ met ons op. Standaard worden uw plectrums d.m.v. een brievenbuspakket naar u verzonden. Dit kunt u selecteren in het verzendmenu.

Betaalmethode

Je kunt betalen via: iDEAL, MisterCash, SofortBanking, PayPal, Creditcard, Overschrijving, Rembours, AfterPay, Automatische incasso of via een PIN betaling bij ons op kantoor.

Retourneren

Verpak het pakket op een zorgvuldige manier en zend het terug naar EigenPlectrumĀ®. Wanneer mogelijk bewaar het bewijs van verzending, je bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport.

Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voordat we overgaan tot het terugstorten van hetverschuldigde bedrag. Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 14Ā dagen na het ontvangen van het product.