FAQ

De veel gestelde vragen van Eigenplectrum.nl

Wat zijn de verzendkosten?

U kunt zelf bepalen hoe uw pakket verzonden wordt. U kunt ook kiezen voor een verzekerde verzending. Als u heeft besteld met tracking code krijg u van ons een Track & Trace code via email zodat u uw eigen bestelling kunt volgen. 

Hoelang is de levertijd?

Dit hangt van uw bestelling af. De gemiddelde levertijd in Nederland bedraagt 1-3 werkdagen voor plectrums, drumstokken 1-4 werkdagen, gegraveerde plectrums 3-7 werkdagen, slagplaten 1-3 werkdagen. drumvellen 10-14 werkdagen en gitaarbanden 3-4 werkdagen.
Voor Belgie geldt een dagje extra.

Mijn tracking code begint met UE

U heeft gekozen voor een verzending zonder tracking code. De verzending kunt u daarom niet online volgen. 

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.

Ik wil een groter aantal bestellen, kan dat?

Dat kan zeker bij Eigen Plectrum! We hebben in het verleden grote orders geleverd aan bekende klanten. We kunnen maximaal 1.000.000 plectrums per maand bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op voor scherpe prijzen en de levertijd.

Ik heb mijn plectrums snel nodig!

Mocht je een specifieke deadline hebben horen we het graag. We proberen dan deze deadline te halen, al is dat niet in alle gevallen mogelijk. EigenPlectrum streeft ernaar om binnen 48 uur na betaling uw bestelling te verzenden.

Verkopen jullie blanco plectrums?

Nee, we verzenden en verkopen geen blanco plectrums.

Ik wil graag 1 plectrum, kan dat?

Het is mogelijk om 1 plectrum te bestellen, dit moet dan wel een sleutelhanger of hanger zijn. Bedrukte plectrums kunnen vanaf 10 stuks besteld worden.

Geven jullie plectrums aan bekende bands/artiesten?

Dit doen we! Maar enkel aan hele bekende artiesten met eventueel ons logo aan de achterkant van het plectrum. Neem hiervoor contact met ons op.

Kunnen kleuren afwijken van het ontwerp?

Helaas kunnen we geen 100% garantie geven over de geprinte kleuren. Dit heeft ook te maken met de kleur die u bedrukt wilt hebben en het materiaal waarop uw afbeelding bedrukt zal worden.

Hebben jullie Jazz plectrums?

We hebben wel de Jazz-vorm die we momenteel aanbieden in de kleur wit. Afmetingen hiervan zijn 23mm bij 25mm.

Kwaliteit gegraveerde drumstokken?

We kunnen tot 1200 DPI graveren. Dat is erg duidelijk en zelfs met een vergrootglas zal het er goed uitzien. We kunnen ook vingerafdrukken op de drumstokken graveren. Dat geeft wel aan dat we qua kwaliteit de beste in ons vak zijn.

Hoe kan ik mijn bass drum beplakken?

Download hier onze instructies voor het beste kwaliteit en resultaat.

Hebben gegraveerde drumstokken een kleur?

Gegraveerde drumstokken worden zonder kleur geleverd. De gravering komt in de stok en zal daarom dezelfde of een iets donkerdere kleur hebben dan de drumstok zelf. We branden de letters / logo’s erin waardoor we deze geen extra kleur kunnen meegeven.

Hoe verander ik de achtergrond kleur?

Om de kleur van het plectrum te veranderen kunt u op de witte achtergrond klikken en vervolgens uw kleur selecteren via onze selecteer optie.

Hoe werkt de designer?

We hebben een speciale pagina aangemaakt waar u uitleg kunt vinden over onze designer tool. We werken elke week aan nieuwe verbeteringen en mogelijkheden om het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u overige vragen kunt u ons contacteren via onze live chat of per email.

Templates downloaden

Een template is een voorbeeld waar je direct mee aan de slag kunt. Het is een blanco plectrum die je zelf kan ontwerpen.

Mocht je het design af hebben, kan je hem meteen bij je bestelling toevoegen. Hiervoor is een speciaal upload gedeelte in de bestelbon. Je logo wordt dan direct met de offerte naar ons toegezonden. Klik hier om de templates te downloaden.

Nog steeds een vraag?

Wij helpen je graag verder.

Direct contact