Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

Uw pakket met tracking nummer via PostNL verzonden. U kunt ook kiezen voor een verzekerde verzending. U van ons een Track & Trace code via email zodat u uw eigen bestelling kunt volgen. De kosten hiervan zijn € 3,99, in NL en € 8,50 in België.

Ik wil een groter aantal bestellen, kan dat?

Dat kan zeker bij Eigen Plectrum! We hebben in het verleden grote orders geleverd aan bekende klanten. We kunnen maximaal 1.000.000 plectrums per maand bedrukken. Ook voor een grotere aantal t-shirts in verschillende maten. Neem hiervoor contact met ons op voor scherpe prijzen en de levertijd.

Ik heb mijn plectrums snel nodig, kan dat?

Mocht je een specifieke deadline hebben horen we het graag. We proberen dan deze deadline te halen, al is dat niet in alle gevallen mogelijk. EigenPlectrum streeft ernaar om binnen 48 uur na betaling uw bestelling te verzenden.

Hoe werkt de online designer?

We hebben een speciale pagina aangemaakt waar u uitleg kunt vinden over onze designer tool. We werken elke week aan nieuwe verbeteringen en mogelijkheden om het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u overige vragen kunt u ons contacteren via onze live chat of per email.

Hoe kan ik de sticker op het bass drum plakken?

Download hier onze instructies voor het beste kwaliteit en resultaat.

Verkopen jullie blanke plectrums?

Nee, we verzenden en verkopen geen blanco plectrums.

Ik wil graag 1 plectrum bestellen, kan dat?

Het is mogelijk om 1 plectrum te bestellen, dit moet dan wel een sleutelhanger of hanger zijn. Bedrukte plectrums kunnen vanaf 10 stuks besteld worden.

Geven jullie plectrums weg aan artiesten of bekende bands?

Dit doen we! Maar enkel aan hele bekende artiesten met eventueel ons logo aan de achterkant van het plectrum. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe verander ik de kleur in de designer?

Om de kleur van het plectrum te veranderen kunt u op de witte achtergrond klikken en vervolgens uw kleur selecteren via onze selecteer optie.

Hoelang is de levertijd?

Dit hangt van uw bestelling af. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen voor plectrums, drumstokken 1-4 werkdagen, gegraveerde plectrums 3-7 werkdagen, slagplaten 1-3 werkdagen. drumvellen 10-14 werkdagen en gitaarbanden 3-4 werkdagen.

Bandshirts - Wasvoorschriften

We bedrukken uw bandshirts met transfer. Dat wil zeggen dat u uw bandshirts binnenstebuiten moet was op maximaal 60 graden. Dan behoudt u de beste kwaliteit en gaan de bandshirts langer mee.

Wat is de kwaliteit van de gegraveerde drumstokken?

We kunnen tot 1200 DPI graveren. Dat is erg duidelijk en zelfs met een vergrootglas zal het er goed uitzien. We kunnen ook vingerafdrukken op de drumstokken graveren. Dat geeft wel aan dat we qua kwaliteit de beste in ons vak zijn.

Hebben gegraveerde drumstokken kleur?

Gegraveerde drumstokken worden zonder kleur geleverd. De gravering komt in de stok en zal daarom dezelfde of een iets donkerdere kleur hebben dan de drumstok zelf. We branden de letters / logo’s erin waardoor we deze geen extra kleur kunnen meegeven. 

Ziet mijn eigen design er goed uit op de plectrum of drumvel?

Als je je eigen design hebt meegestuurd in eps of jpeg formaat op 300dpi, zal je eigen design er correct uitzien! Mocht je er niet zeker van zijn, stuur ons een e-mail en we zoeken het voor je uit. We maken een digitaal voorbeeld zodat je precies kunt zien hoe het eruit komt te zien.

Ik heb problemen met de online designer tool, wat nu?

We hebben een speciale pagina aangemaakt waar u uitleg kunt vinden over onze designer tool. We werken elke week aan nieuwe verbeteringen en mogelijkheden om het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u overige vragen kunt u ons contacteren via onze live chat of per email.

Ik wil templates downloaden, kan dat?

Een template is een voorbeeld waar je direct mee aan de slag kunt. Het is een blanco plectrum die je zelf kan ontwerpen.

Mocht je het design af hebben, kan je hem meteen bij je bestelling toevoegen. Hiervoor is een speciaal upload gedeelte in de bestelbon. Je logo wordt dan direct met de offerte naar ons toegezonden. Klik hier om de templates te downloaden.

Kunnen kleuren afwijken van het ontwerp?

Helaas kunnen we geen 100% garantie geven over de geprinte kleuren. Dit heeft ook te maken met de kleur die u bedrukt wilt hebben en het materiaal waarop uw afbeelding bedrukt zal worden.

Ik speel met Jazz 3 plectrums, hebben jullie deze ook?

We hebben wel de Jazz-vorm die we momenteel aanbieden in de kleur wit. Afmetingen hiervan zijn 23mm bij 25mm.

Kan ik online plectrums maken?

Dat is mogelijk met onze Online Plectrum Designer. Het is erg eenvoudig om je foto en teksten op het plectrum te bedrukken en op te slaan.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met ons via het contact formulier of stuur een WhatsApp bericht naar: 06 4068 6475.

Nieuws

Een vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen u direct.

Contactgegevens

EigenPlectrum®
Kerkstraat 14A
4921BB Made

Tel: +31 (0)162 700 566

Email: info@eigenplectrum.nl

KVK: 72217774
BTW: NL8590.33.624.B01