Maandelijks nieuwe bomen

Door maandelijks bomen te planten, draagt EigenPlectrum direct bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Bomen absorberen koolstofdioxide tijdens hun groeiproces, wat helpt bij het bestrijden van de opwarming van de aarde en het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Bekijk ons bos en doelen

EigenPlectrum;
Duurzaam ondernemen

  • Bijdrage aan CO2-reductie
  • Verbetering van de biodiversiteit
  • Versterking van bedrijfsimago en klantrelaties
  • Inspireert en motiveert anderen
  • Lange termijn investering in de planeet

Onze partner:

Wood You Care

Voor een betere wereld

Bij EigenPlectrum omarmen we duurzaam ondernemen niet alleen als een bedrijfsstrategie, maar ook als een essentiële waarde die ten grondslag ligt aan al onze activiteiten. In een wereld die steeds bewuster wordt van de impact van de mens op de planeet, geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om op te treden als rentmeesters van de aarde. Dit is de reden waarom wij, naast het creëren van op maat gemaakte muziekinstrumenten en accessoires, ons inzetten voor het milieu door actief bij te dragen aan de reductie van CO2-uitstoot.

Ons initiatief ‘Het EigenPlectrum bos’ weerspiegelt onze toewijding aan deze missie. Door elke maand twee bomen te planten, zetten we concrete stappen richting CO2-compensatie en dragen we bij aan de herbebossing van onze planeet. Deze bomen spelen een cruciale rol in het absorberen van CO2, het produceren van zuurstof en het herstellen van natuurlijke habitats, waardoor een gezondere, groenere wereld ontstaat.

plant ook een boom