scan uw plectrums

Informatie over NFC Gitaar Plectrums

Wat is NFC?

NFC staat voor Near Field Communication. Het maximum bereik om gegevens uit te wisselen is beperkt tot 10 centimeter. Vergeleken met Bluetooth gaan hierdoor minder gegevens verloren, omdat NFC verbindingen elkaar niet snel zullen verstoren.

Bovendien is er minder tijd nodig om verbinding te maken en verbruikt het minder energie. Met NFC versleutel je vertrouwelijke gegevens, waardoor je ze zorgeloos verzendt.

Erg simpel! Als u NFC gitaar plectrums heeft besteld voegen we uw LINK toe die u tijdens het ontwerpen heeft opgegeven. 

Uiteraard kan je ook gewoon met de plectrums gitaar spelen. Je merkt er niets van dat er een NFC-chip in zit. 

Als je je mobiele telefoon boven de plectrum plaatst, zal er een popup geopend worden met daarin jouw LINK. Deze kan direct doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw Facebook profiel of een playlist op Spotify.

Ja dat is mogelijk. Zelfs als je de plectrums al in bezit hebt. We kunnen de LINK namelijk achter nog wijzigen. 

Bijvoorbeeld: Als je je fans toegang wilt geven tot exclusieve contact voor een grote show, dan is dat direct mogelijk. Wil je ze daarna beelden of foto’s laten zien van de show dan kunnen we de LINK voor u veranderen zodat deze voor alle fans verandert.

Nee. Je voelt niets van de NFC-chip in de gitaar plectrums. We hebben diverse chips hiervoor uitgetest en na jaren van onderzoek is het ons gelukt om deze volledig te laten integreren in de plectrums.

We hebben de NFC plectrums momenteel in drie verschillende diktes: 0.88mm – 1.00mm en 1.20mm. 

We kunnen eenvoudig een LINK toevoegen aan je plectrums, wanneer je de plectrum scant, wordt je direct doorgestuurd naar die specifieke URL. Dit kan van alles zijn bijvoorbeeld aanmelden voor een nieuwsbrief met exclusieve inhoud op uw website.

We kunnen zelfs de URL achteraf wijzigen. Als je wilt, kunnen we je zelfs inloggegevens geven, zodat je de URL van de gitaar plectrums in bulk kunt wijzigen met ons systeem.

Als je een nieuwe video hebt die je wilt promoten, kunnen we die toevoegen aan onze NFC-plectrums. Wanneer mensen de gitaar scannen, begint de video te spelen en kunnen ze je nieuwe clip of speciale boodschap aan je fans bekijken.

Dat is echt exclusief en je bent meteen verbonden met je fans via sociale media.

Meer Instagram-volgers of meer interactie met je publiek nodig? Scan de NFC-plectrums en ze bezoeken direct je Instagram-account.

Geen gebruik meer van moeilijke namen of tags. Scan gewoon de NFC-plectrums en krijg toegang tot je Instagram-account.

Is het niet geweldig dat je je fans een exclusieve preview van een album of single kunt geven? Voeg bijvoorbeeld een NFC-plectrum toe aan uw album.

Wanneer mensen de NFC plectrum scannen, kunnen ze exclusief materiaal van het album krijgen, zoals clips of extra nummers.

Of stuur ze gewoon naar je nieuwste album op Spotify om te luisteren.

Geef de NFC plectrums weg tijdens een concert of tour en mensen kunnen direct zien of ze zoiets als een VIP-ervaring of backstage passen hebben gewonnen.

U kunt bijvoorbeeld 10 NFC-plectrums uitsluiten om speciale toegang te geven tot een verborgen pagina op uw website. Als ze deze scannen, zien ze direct of ze iets hebben gewonnen.

Geef je fans toegang tot exclusieve content op je website. Of laat ze exclusieve beelden bekijken van je laatste tour. Het is allemaal mogelijk met onze NFC-plectrums.

Dus als je klaar bent op het podium met gitaar spelen, gooi dan je NFC plectrums weg en laat fans genieten van je ervaring op het podium.

Neem contact met ons op en we beantwoorden binnen 24 uur je vraag.

Voorbeeld video

Onze NFC Gitaar Plectrums