Kerstcadeau voor gitarist

Kerstcadeau voor gitarist met eigen tekst

Kerstcadeau voor gitarist

Kerst is de tijd van geven en wat is een beter cadeau dan gepersonaliseerde gitaar plectrums met je eigen tekst? Bij EigenPlectrum kun je nu unieke, persoonlijke plectrums bestellen, ideaal als kerstcadeau voor de muziekliefhebber in je leven.

Niet alleen bieden we unieke capo’s voor je elektrische gitaar, maar we hebben ook bedrukte plectrums in onze assortiment. Droom je al van het perfecte originele kerstcadeau? Zoek dan niet verder en bestel nu je eigen capo met je eigen gravering op onze website.

Het ontwerpen van je gepersonaliseerde gitaaraccessoires is heel eenvoudig op je Pc/Mac. Bij Eigen Plectrum bieden we kant-en-klare sjablonen aan die het ontwerpproces vergemakkelijken. Of je nu een specifiek beeld, een inspirerende tekst of je bandlogo wilt toevoegen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

We kunnen alles bedrukken, dus we laten graag aan jou over wat je precies op je gitaaraccessoires bedrukt wilt hebben. Of het nu om een gegraveerde capo gaat of om bedrukte plectrums, het bestellen gaat snel en eenvoudig online met onze ontwerptool. Zo heb je snel een leuk cadeau voor gitarist.

We bieden momenteel twee verschillende kleuren aan voor de capo’s. Maar we blijven ons productassortiment uitbreiden. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten en zorg ervoor dat je dit kerstseizoen iets echt unieks cadeau geeft.

Een gepersonaliseerde capo is niet alleen een geweldig kerstcadeau, maar ook een perfect cadeau voor een bruiloft of andere speciale gelegenheden. Het is een origineel en persoonlijk cadeau dat de ontvanger zeker zal waarderen. Breng de kerstsfeer in huis met deze unieke gitaaraccessoires van EigenPlectrum / DutchPicks, en maak je kerstcadeau dit jaar extra speciaal!

Onze plectrums

Vanaf € 7,95
Vanaf € 19,95
Vanaf € 12,00