Plectrumblik met bedrukking

Speciaal blik met eigen plectrums

Plectrumblik met bedrukking. Unieke plectrumblik met bedrukking bestellen is vanaf nu mogelijk bij Eigen Plectrum. Niet plectrumblikken maar we hebben ook eigen bedrukte plectrums. Bijvoorbeeld altijd al gedroomd van je eigen gitaarband met opdruk? Bestel dan nu je eigen gitaarband met je eigen bedrukking op deze website.

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken op je Pc/Mac. Eigen Plectrum levert kant en klare templates aan zodat het erg eenvoudig is om je eigen plectrumblik met bedrukking te ontwerpen en door ons te laten bedrukken. We kunnen alles bedrukken dus laten we het graag aan jou over wat je exact op je plectrumblik bedrukt wilt hebben. Plectrumblikken bedrukken doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Van een 1-kleuren print tot een full color print. Alles is mogelijk. We hanteren altijd dezelfde prijzen. Dit om verwarring te voorkomen en om voor iedereen een eigen plectrumblik met bedrukking mogelijk te maken.

We bieden momenteel verschillende kleuren aan voor de plectrumblikken. Uiteraard staan we niet stil in de ontwikkelingen en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste producten. Bedrukte plectrumblikken bestellen doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Een unieke plectrumblik met plectrums is ook leuk om als cadeau weg te geven voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Dit is het ideale cadeau waarmee je erg origineel uit de hoek komt. Een plectrumblik met bedrukking bestellen doe je snel en eenvoudig online met onze online designer.

Bestel snel een plectrumblik met bedrukking

Vanaf € 19,95