EigenPlectrum start met CO2 compensatie

In een tijdperk waarin de echo’s van duurzaamheid steeds sterker resoneren, zet EigenPlectrum, een vooraanstaande producent van op maat gemaakte muziekinstrumenten en accessoires, een baanbrekende stap vooruit in de strijd tegen klimaatverandering. Met een diepgewortelde liefde voor muziek en een sterke toewijding aan milieuverantwoordelijkheid, hebben we het initiatief ‘Het EigenPlectrum bos‘ gelanceerd, een programma dat onze toewijding aan de planeet weerspiegelt en de relatie tussen muziek en de aarde versterkt.

In plaats van een boom te planten voor elke bestelling, hebben we ervoor gekozen om maandelijks twee bomen te planten, ongeacht de omvang van de bestellingen. Deze aanpak zorgt voor een gestage en voorspelbare bijdrage aan de herbebossing en CO2-compensatie, los van de fluctuaties in onze verkoop. Elke maand zullen deze bomen worden geplant in gebieden die het meest baat hebben bij herbebossing, waardoor cruciale ecosystemen worden hersteld en de biodiversiteit wordt bevorderd.

Dit initiatief, ‘Het EigenPlectrum bos‘, gaat verder dan alleen het planten van bomen; het vertegenwoordigt een diepgaande verbintenis met de aarde en met de toekomstige generaties die op deze planeet zullen leven en muziek zullen maken. Wij geloven dat deze gestage bijdrage aan de planeet een positieve impact zal hebben op het milieu en een voorbeeld zal stellen voor duurzaamheid binnen de muziekindustrie.

Elke boom geplant door EigenPlectrum is een stap voorwaarts in de strijd tegen klimaatverandering en een teken van onze inzet voor een groenere wereld. Door klanten te informeren over dit initiatief, hopen we hen te inspireren en te betrekken bij onze milieudoelstellingen, zodat zij zich, elke keer als ze onze producten gebruiken, herinnerd worden aan de positieve impact die we samen creëren.

Bij EigenPlectrum geloven we dat muziek en natuur hand in hand gaan. Onze toewijding aan het milieu echoot door elke noot die wordt gespeeld op onze instrumenten en elk product dat we verzenden. We nodigen onze klanten en partners uit om samen met ons deze reis naar een duurzamere wereld voort te zetten, boom voor boom, noot voor noot.

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.