Site update 2024

Lieve muziekvrienden en creatievelingen! Vandaag hebben we bijzonder opwindend nieuws te delen dat iedere bezoeker zal aanspreken. We staan op het punt om een aantal grote verbeteringen door te voeren op onze website – veranderingen die zijn geïnspireerd door uw feedback en onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid.

Verbeterde Menustructuur:
We begrijpen dat een vlotte navigatie de sleutel is tot een plezierige online ervaring. Daarom hebben we onze menustructuur herzien om u te helpen sneller en efficiënter te vinden wat u zoekt. Of u nu op jacht bent naar de perfecte custom gitaarplectrum of nieuwsgierig bent naar onze nieuwste custom drumstokken, onze nieuwe menu-indeling maakt uw zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Duidelijkere Online Designer:
Uw creativiteit kent geen grenzen, en wij willen dat uw ontwerpervaring dat ook niet doet. Onze online designer ondergaat een volledige transformatie om uw personalisatieproces naadlozer en intuïtiever te maken. Bereid u voor op een verbeterde gebruikersinterface met eenvoudigere ontwerptools die uw ideeën sneller tot leven brengen.

Snellere Toegang:
We weten dat in de wereld van muziek en creatie, tijd van essentieel belang is. Daarom optimaliseren we de snelheid en prestaties van onze website. Dit betekent snellere laadtijden en een soepelere ervaring van begin tot eind, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: uw muziek.

Vooruit Kijken:
Deze verbeteringen zijn slechts het begin. We zijn toegewijd aan continue groei en verbetering, allemaal dankzij de waardevolle input van onze fantastische gemeenschap. Blijf op de hoogte, want we hebben nog veel meer in petto.

Sluiting:
Bij EigenPlectrum zijn we meer dan alleen een merk; we zijn een gemeenschap van gepassioneerde muzikanten en kunstenaars. Deze aankomende veranderingen weerspiegelen onze belofte om u niet alleen de beste producten, maar ook de beste ervaring te bieden. We zijn ongelooflijk dankbaar voor uw voortdurende steun en enthousiasme.

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.